Bohaterowie
powrót do listy

Magda Gessler

Magda Gessler to niezwykła osobowość, autorka wielu książek kucharskich, właścicielka restauracyjnego imperium obejmującego ponad 20 restauracji i kawiarni w całej Polsce.
Magda  Gessler

Magda Gessler to niezwykła osobowość, autorka wielu książek kucharskich, właścicielka restauracyjnego imperium obejmującego ponad 20 restauracji i kawiarni w całej Polsce. Magda Gessler stale komponuje nowe potrawy, zwraca uwagę na najdrobniejszy szczegóły, pilnuje, by w jej lokalach był wysoki standard zarówno jedzenia, obsługi, a także wystroju, który często sama projektuje. Jej kuchnią zachwycały się takie sławy jak Sharon Stone, Nicolas Sarkozy z żoną Carlą Bruni czy Bill Clinton.

Komentarze (315)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Pani Magdo chce Pani w piec min.otrzymac danie miesne swiezo ugotowane.A nikt nie jest codotworca.Mieso ma okreslony czas by bylo miekkie.Od kilku lat sledze program "Kuchenne rewolucje"Lubie ten program.Ale czesto jest Pani wulgarna.No i te wlosy nie upiete gdy Pani stoi przy garnkach.A rzucanie talerzami i jedzeniem w ludzi to jest nie do zniesienia.... rozwiń

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Pani Magdo, w wakacje byliśmy z dzieciakami nad morzem i zatrzymaliśmy się w karczmie Sielska Zagroda. Czekaliśmy pół godziny żeby ktokolwiek chociaż nas obsłużył a wcale nie było tłumów. Nikt nawet nie podał nam kart. Kelnerki obsługujące stolik obok nas nie zwracały na nas uwagi. Wstyd żeby taka karczma reklamowała się ogromnym... rozwiń

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Zgadzam sie w 200 % Gdzie ochrona na głowe.Widocznie Samepid przestraszyl sie kamery:).Pani Magdo taki profesjonalizm Pani przedstawia,ze o najwazniejszych rzeczach Pani zapomona czyli o ochronie konsumenta przed kłakiem w gardle lub inna choroba.

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              witam i pytam gdzie jest sanepid że pani chodzi po kuchni i gotuje z taką roztrzepaną fryzurą bez czepka to nie chigeniczne

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  Rozumiem,że u Pani Magdy jest wszystko naturalne i zdrowe.Ludzie troche dystansu.Młodzi ludzie walczą, żeby coś w zyciu zrobic a Pani Magda,która nazwisko w spadku dostała zamiast wspierać młode ospby to je krytykuje.Wybaczcie ale oglądam wasz program cały czas i po prosyu bywałem w tym miejscu a teraz PIEROŻKARNIA!Byłem jeden raz :((((.Rozumiem... rozwiń

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      Witam jestem wielkim fanem Kuchennych rewolucji byłem nawet w Raciborzu po kuchennych rewolucjach. Karczek palce lizać Pani autorstwa:-))))))))))))))))))))))))))) MOIM MARZENIEM JEST POSIADANIE PANI AUTOGRAFU CZY ISTNIEJE TAKA MOŻLIWOŚĆ?

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość

                          Witam Państwa!
                          Często oglądam Kuchenne Rewolucje i nie mogę wyjść z podziwu jak w Polsce się marnotrawi jedzenie i to na oczach widzów. Gdy P. Magda Gessler na wejściu wybiera sobie dania i otrzymuje pełne talerze po to aby spróbować jeden kęs i odstawić. W Polsce jest tyle głodnych dzieci, które jedzą tylko jeden posiłek dziennie... rozwiń

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              ~Gość

                              Wiam Cie drogi internaucie. Jedzenie,ktore sie marnuje jak to twierdzisz nie jest zjadliwe, Jest ze starych produktow czesto mrozonych po dacie spozycia lub co ie sadze.Wiec zanim zaczniesz pisac cos podobnego zastanow sie .

                              Pozdrawiam M.

                              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                  0
                                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                    0
                                  • zgłoś naruszenie
                                  ~Gość

                                  jak ty stara franio szkalujac ludzi powiedz stara babo ile trwa przygotowanie krulika? 1,5 godz. babo dobry królik musi poleżeć i się przemrozić żeby dobrze w marynacie poleżał. zrobiłaś w inowrocławiu rewolucje i knajpa padła.a twoje jadło na winie to francuzom sprzedawaj popierduło. polacy lubią polskie dania tylko snoby tobą się... rozwiń

                                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                      0
                                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                        0
                                      • zgłoś naruszenie
                                      ~Gość

                                      Oglądałem pod żaglami z Olsztyna proszę spróbować lina nie skrobać wyczyścić w soli ii smażyć .pozdrawiam.strazak997@gmail.com

                                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                          0
                                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                            0
                                          • zgłoś naruszenie
                                          ~Gość

                                          Czy będą kolejne sezony???

                                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                                              0
                                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                                0
                                              • zgłoś naruszenie
                                              Więcej komentarzy - rozwiń
                                              Pomoc | Zasady forum
                                              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
                                              tvnpix