Kuchenne Rewolucje

odcinek 13, sezon 4

Kuchenne Rewolucje

„Karczma Polany” to prawdziwa góralska restauracja w Kościelisku. W drodze do tej niewielkiej miejscowości położonej u podnóża Tatr, położonej 6 kilometrów od Zakopanego jest sporo restauracji, pizzerii i karczm. Kiedy się tu dotrze można być już naprawdę solidnie najedzonym. Karczma musi być wyjątkowa, żeby chcieć w ogóle do niej docierać.

I jest. Po pierwsze restauracja jest prowadzona przez ojca i syna, który do pomocy ma jeszcze czwórkę rodzeństwa. Drugą wyjątkową rzeczą jest Giewont, doskonale widoczny z okien karczmy. Niestety atutów tych nie wykorzystują właściciele, a co za tym idzie nie wiedzą o nich potencjalni goście. Na co dzień „Karczma Polany” świeci pustkami i robi wrażenie raczej nieczynnej. Zmienić ma to Magda Gessler. Czas na łzy, śpiewy, śmiechy i tańce. To będzie prawdziwa góralska rewolucja z owcami w tle.

Aktualności