"Panorama" w Gdańsku

następna strona

Restauracje

powrót do listyPoprzednia

"Dziki Młyn"

"Dziki Młyn"

Kameralne miejsce na skraju Parku Moczydło. Zaledwie 15 minut jazdy od centrum Warszawy. Cisza, staw, sąsiedztwo drzew... Wydawałoby się, że to idealne miejsce na stworzenie restauracji, która przyciągnie zarówno parkowych spacerowiczów, jak i mieszkańców Centrum zmęczonych codziennym zgiełkiem.   Tak właśnie myśleli dwaj przedsiębiorcy, którzy 5 lat temu postanowili otworzyć tu restaurację o obiecującej nazwie "Dziki Młyn". Marzenia były piękne, a potem wszystko zaczęło się sypać. Dzisiaj "Dziki Młyn" świeci pustkami i nikt nie wie, dlaczego tak się stało. Magda Gessler musi zadać pytanie: Kto jest odpowiedzialny za ten stan restauracji? Chaotyczny manager, nieśmiała szefowa kuchni, a może stale nieobecni właściciele? Najwyższa pora, by z pracowników restauracji stworzyć zgrany team i każdemu wyznaczyć jego rolę.   To będzie ciężkie zadanie. No bo jak w 4 dni z restauracji, w której gości uważa się za potencjalnych złodziei, a sami pracownicy mówią, że ich kuchnia jest "jednym wielkim syfem", stworzyć miejsce przytulne i przyjazne klientom?

autor: TVN

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
tvnpix