Restauracje

Feniks, Kobiór
 

W Kobiórze, małej wiosce w pszczyńskiej puszczy, swoją restaurację zrodzoną z popiołów otworzył Tomasz. Z wykształcenia germanista, z pasji chórzysta, a od niedawna z zawodu restaurator, który... nie do końca zna się na swojej pracy. Źle zarządza, źle dowodzi i zamiast zarabiać, codziennie powiększa swoje zadłużenie. Chłopak ma już dość tej beznadziejnej sytuacji i coraz częściej myśli o zamknięciu lokalu i wyjeździe za granicę.

Zatrzymać go w Polsce może tylko Magda Gessler. Tym razem cierpliwość znanej restauratorki zostanie wystawiona na bardzo ciężką próbę.  A gdy prośba i groźba nie pomaga, trzeba użyć siły.  Tak będzie i tym razem.

Komentarze (2)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Bylem polecam nie zgadzam sie z poprzednikiem, pelen profesjonalizm i kultura

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      Byłem tam wczoraj... zamówiłem zupę grzybową z kaszą - zimna, na gwoździu, bez wywaru. No to mówię zamówię specjalność zakładu gołąbki - brak, no to pyzy z mięsem. Mięso tak dobrze zamrożone że pomimo prawie 30 min oczekiwania w środku lód a co za tym idzie niedogotowane, surowe ciasto. Gościa w białych butach brak... ;)

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Pomoc | Zasady forum
          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
          Paradis, Puck
          Następny artykuł:

          Paradis, Puck

          tvnpix