Aktualności

Kuchenne Rewolucje: Najciekawsze degustacje 24. sezonu
Degustacja w Inowrocławiu była bardzo trudna. Już na wstępie Magda Gessler zobaczyła, że właściciel oszczędza na wszystkim, a wstydziła się za to Karolina, kelnerka.
W Bartoszycach Magda Gessler spróbowała dań przygotowanych przez 25-letniego szefa kuchni, który kompletnie nie znał się na swojej pracy. Nic dziwnego, że potrawy zasłużyły na taką ocenę.
Amerykańska kuchnia we Wrocławiu zaskoczyła Magdę Gessler brakiem smaku i stekiem, którego nie dało się pogryźć. Uprzedzamy: widok tego mięsa tylko dla widzów o mocnych nerwach!
W Opolu Magda Gessler miała pokochać kuchnię angielską, ale za jaką cenę?! Dwie połówki ziemniaka z gotowym twarożkiem za 25 złotych to gruba przesada!
W tym sezonie Magda Gessler odwiedziła też lokal z kuchnią Dalekiego Wschodu, a w nim została poczęstowana... farbą w formie sosu. Tego się nie spodziewaliśmy.
W Krzeszycach miszmasz w menu a na talerzu porażka. Na pizzy zabrakło pomidorów, za to w burgerze było całkiem dużo śmierdzącej wieprzowiny!
"Polski Nie-Rząd" miał puszczać oko zabawną nazwą i śmiesznymi pozycjami w menu. I wszystko to miałoby sens, gdyby potrawy broniły się smakiem!
Zabawne nazwy w menu odkryliśmy również w Tarnowie. Niestety, szukanie mięsa kebab na pizzy nie przyniosło rezultatów!
Oglądaj Kuchenne Rewolucje w Playerze!
Komentarze (0)
