Aktualności

Złota myśl na dziś! W roli głównej: Magda Gessler!
Magda Gessler: "Śmierdzi tu fryturą tak, że łeb odpada!" 
Żeby robić restaurację, trzeba być człowiekiem renesansu. Ty musisz być tego, czego (załoga) oni mają nauczyć się od Ciebie. Czyli poświęcam sobie 2 do 2,5 (z kawą do 3) godzin na malowanie, fryzowanie, szukanie garderoby - ŻYCIE. Po czym wpadam do restauracji taka "ODPITOLONA" i jedziemy. Jeśli ja jestem tak kolorowa, przygotowana, to i restauracja będzie dobra."

Gdybyście mieli wybrać ulubione zdanie wypowiedziane przez Magdę Gessler, jakie by ono było?
Restauratorka i królowa „Kuchennych rewolucji” już wiele razy wypowiadała słowa, które trafiają do naszych serc i się z nimi identyfikujemy np. „Dlaczego Wy trujecie ludzi!?”. To klasyk, który trafił na języki wszystkich!
Jej wypowiedzi zawsze ze smakiem! ;)
Macie swoje ulubione? Napiszcie je w komentarzach!
Na dziś przygotowaliśmy dla Was złotą myśl Magdy Gessler. Zobaczcie sami!

Magda GesslerMagda Gessler


Zobacz WIĘCEJ:
"Żeby robić restaurację, trzeba kochać życie! - Magda Gessler
"Żeby robić restaurację, trzeba kochać życie! - Magda Gessler

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Co było pierwsze? Jajko czy kura? Mamy odpowiedź!
Następny artykuł:

Co było pierwsze? Jajko czy kura? Mamy odpowiedź!

tvnpix