Aktualności

powrót do listy

2018 rok z Magdą Gessler w kilku wideo - DZIĘKUJEMY za to, że jesteście z nami!

2018 rok z Magdą Gessler w kilku wideo - DZIĘKUJEMY za to, że jesteście z nami!
"Żeby robić restaurację, trzeba kochać życie! - Magda Gessler  Foto: TVN
Magda Gessler to królowa polskiej gastronomii, czy ktoś tego chce, czy też nie. I tak też było w 2018 roku! #besos

Kanał wideo (20)

2018 rok z Magdą Gessler w kilku wideo - DZIĘKUJEMY za to, że jesteście z nami!

  • Lincz na kucharce – pozostali pracownicy stają przeciwko niej (Gdynia)
    Lincz na kucharce – pozostali pracownicy stają przeciwko niej (Gdynia)(1 z 20)
  • Magda Gessler w szoku - inspekcja kuchennego zaplecza ujawnia wiele trupów "w szafie"
    Magda Gessler w szoku - inspekcja kuchennego zaplecza ujawnia wiele trupów "w szafie" (2 z 20)
  • "Ja nie jestem wulgarna, to ona jest wulgarna..."
    "Ja nie jestem wulgarna, to ona jest wulgarna..."(3 z 20)
  • Diagnoza Magdy Gessler: właścicielka z depresją?
    Diagnoza Magdy Gessler: właścicielka z depresją?(4 z 20)
  • Faworki z karpia? To możliwe tylko pod wodzą Magdy Gessler!
    Faworki z karpia? To możliwe tylko pod wodzą Magdy Gessler! (5 z 20)
  • Smród złego tłuszczu i ziemniaki gotowane za 4 zł...
    Smród złego tłuszczu i ziemniaki gotowane za 4 zł...(6 z 20)
  • Włoska restauracja po 1 wizycie w ojczyźnie pizzy - odważnie? Dalej było tylko gorzej...
    Włoska restauracja po 1 wizycie w ojczyźnie pizzy - odważnie? Dalej było tylko gorzej...(7 z 20)
  • "Jesteście zamknięci w fantastycznym klasztorze głupiego myślenia!"
    "Jesteście zamknięci w fantastycznym klasztorze głupiego myślenia!"(8 z 20)
  • Przedpremierowo: Testing ziemniaka w każdej jego formie
    Przedpremierowo: Testing ziemniaka w każdej jego formie(9 z 20)
  • "Mieliśmy ciężkie dzieciństwo" - silne rodzeństwo z Namysłowa!
    "Mieliśmy ciężkie dzieciństwo" - silne rodzeństwo z Namysłowa!(10 z 20)
  • „Ja czuję w Tobie taki dół psychiczny a niepotrzebnie!” ("Kuchenne rewolucje")
    „Ja czuję w Tobie taki dół psychiczny a niepotrzebnie!” ("Kuchenne rewolucje")(11 z 20)
  • Ambasada ziemniaka w Namysłowie – smaczna przystań według przepisów Magdy Gessler
    Ambasada ziemniaka w Namysłowie – smaczna przystań według przepisów Magdy Gessler(12 z 20)
  • Zapłakana ekipa nie wytrzymuje, więc Gessler każe szefowi sprzątać samemu
    Zapłakana ekipa nie wytrzymuje, więc Gessler każe szefowi sprzątać samemu(13 z 20)
  • „Pawełku, za mamusię!” – Gessler karmi właściciela fałszywym parmezanem. Dobra nauczka?
    „Pawełku, za mamusię!” – Gessler karmi właściciela fałszywym parmezanem. Dobra nauczka?(14 z 20)
  • Wypieszczone drożdżówki przebojem szczecińskiego Rozmarynu ("Kuchenne rewolucji")
    Wypieszczone drożdżówki przebojem szczecińskiego Rozmarynu ("Kuchenne rewolucji")(15 z 20)
  • "Co ja jadam? Pewnie w Rozmarynie, że tak pięknie rymy składam!" - tego nie było w tv!
    "Co ja jadam? Pewnie w Rozmarynie, że tak pięknie rymy składam!" - tego nie było w tv!(16 z 20)
  • „Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler
    „Może zapamiętacie, że gów*a się ludziom nie podaje!” – ostra lekcja Magdy Gessler(17 z 20)
  • Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach!
    Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach! (18 z 20)
  • Jak potoczyła się kuchenna rewolucja we Wrocławiu? Sprawdźcie!
    Jak potoczyła się kuchenna rewolucja we Wrocławiu? Sprawdźcie!(19 z 20)
  • „Wygląda skromnie, smakuje cudownie!” – Magda Gessler zszokowana w Łodzi. Więc w czym problem?
    „Wygląda skromnie, smakuje cudownie!” – Magda Gessler zszokowana w Łodzi. Więc w czym problem? (20 z 20)

 

2018 rok to aż 2 premierowe sezony "Kuchennych rewolucji", 28 restauracji, którym pomogła Magda Gessler oraz mnóstwo emocjonalnych momentów. Specjalnie dla Was zebraliśmy najlepsze!

 

"Kuchenne rewolucje" ONLINE - ZOBACZ WSZYSTKIE ODCINKI W PLAYER.PL >>

 

Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje"Magda Gessler / "Kuchenne rewolucje"
Foto: TVN

 

Była ewakuacja całej restauracji, była najsmaczniejsza grecka kuchnia w Polsce, był błękit brylantowy dodawany do potraw oraz było wiele happy endów – sukcesów kolejnych restauracji. A za wszystkim głównie stała jedna, kultowa postać.

 

Polecamy Wam także nasze konta na:

FACEBOOKU >>

oraz Instagramie >>

 

Magda Gessler polecająca restaurację w Białymstoku Magda Gessler polecająca restaurację w Białymstoku
Foto: TVN

 

Zobacz także the best of z 18. sezonu - działo się sporo!

Kanał wideo (12)

Najsmaczniejsze powroty w "Kuchennych rewolucjach" z 18. sezonu!

  • Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach” - co na to Górale?
    Magda Gessler: „Tak dobrej kuchni góralskiej nie jadłam nawet w górach” - co na to Górale?(1 z 12)
  • „Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT!
    „Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT! (2 z 12)
  • Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach!
    Smaczny powrót do "Gospody z górki" w Brennej – jest gdzie zjeść w Beskidach! (3 z 12)
  • Niedopieczony powrót do szczecińskiej restauracji – „Jest pół na pół”
    Niedopieczony powrót do szczecińskiej restauracji – „Jest pół na pół” (4 z 12)
  • Czy "Oberża Bażant" ma nowego szefa kuchni?
    Czy "Oberża Bażant" ma nowego szefa kuchni?(5 z 12)
  • Ta karta jest jedną z najlepszych włoskich kart w Polsce! – Gessler o łódzkiej „Włoszczyźnie”
    Ta karta jest jedną z najlepszych włoskich kart w Polsce! – Gessler o łódzkiej „Włoszczyźnie” (6 z 12)
  • Czy rewolucja się udała?
    Czy rewolucja się udała?(7 z 12)
  • Jak zmieniła się "Karuzela smaku"?
    Jak zmieniła się "Karuzela smaku"? (8 z 12)
  • "Tu jest prawdziwa Grecja w Polsce. Ja pierwszy raz jem tak dobrze po grecku" - Gessler o tyskim bistro
    "Tu jest prawdziwa Grecja w Polsce. Ja pierwszy raz jem tak dobrze po grecku" - Gessler o tyskim bistro(9 z 12)
  • „Zadziwiająco dobra kuchnia!” – Magda Gessler o restauracji w Kwidzynie. Sprawdźcie, co zjeść w „Soczyste pieczyste”!
    „Zadziwiająco dobra kuchnia!” – Magda Gessler o restauracji w Kwidzynie. Sprawdźcie, co zjeść w „Soczyste pieczyste”!(10 z 12)
  • Smacznie ale do poprawy - czyli powrót do Torunia w "Kuchennych rewolucjach"
    Smacznie ale do poprawy - czyli powrót do Torunia w "Kuchennych rewolucjach"(11 z 12)
  • Magda Gessler testuje menu w "Malinowej spiżarni"
    Magda Gessler testuje menu w "Malinowej spiżarni" (12 z 12)

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Porady kulinarne Magdy Gessler z 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"
Następny artykuł:

Porady kulinarne Magdy Gessler z 18. sezonu "Kuchennych rewolucji"

tvnpix