Te Kuchenne rewolucje zapamiętacie na długo! HOT!

Magda Gessler: Od kiedy kotlet mielony jest czerwony?!
Ponad dwieście pięćdziesiąt przeprowadzonych rewolucji, tysiące przepisów kulinarnych, metamorfoz wnętrz i ona – nieustraszona Magda Gessler!

Magda Gessler odwiedzając restaurację w ostatnim sezonie Kuchennych rewolucji przeszła naprawdę wiele. Były potrawy, których nie mogła przełknąć, ale i właściciele, których nie mogła zrozumieć...Jakie były najmocniejsze momenty odcinków i jak radziła sobie w ekstremalnych warunkach królowa polskiej gastronomii? Sprawdź!Śledź nas na INSTAGRAMIE!Oglądaj odcinku Kuchennych rewolucji na PLAYER.pl

Gulasz to jedno wielkie g*wno!

Jedno wielkie g*wno! Czy wezwana na pomoc Magda Gessler uratuje lokal w Człuchowie?

Magda Gessler: To jedzenie było po prostu straszne! Nie mam słów!

Przed emisją w TV: To nie jest nawet rosół! To jest woda morska z makaronem!

Magda Gessler: Dlaczego to tak śmierdzi?!

podziel się:

Pozostałe wiadomości