Spędź święta razem z Magdą Gessler i Kuchennymi rewolucjami!

Magda Gessler i jej stylizacje z ostatniego sezonu Kuchennych rewolucji
Czy przed świętami też rzucacie talerzami jak w „Kuchennych rewolucjach”? Przeżyjcie te święta spokojnie oglądając swoje ulubione odcinki na Player.pl

Jeśli tęsknisz już za Kuchennymi rewolucjami - już dziś możesz sięgnąć po odcinki dostępne na Player.plW ostatnich odcinkach najsłynniejsza polska restauratorka zawitała do pizzerii "Amore Mio" w Chorzowie oraz "Pizza Bella" w Ustroniu. W Szczecinku Magda Gessler przybyła na ratunek Rafałowi, który prowadzi restaurację "Zamek". Jego przygoda z gastronomią rozpoczęła się od baru szybkiej obsługi z kebabem, aż mężczyzna zdecydował się przejąć znaną w okolicy restaurację. Choć dania udekorowane są po królewsku lokal zamiast kwitnąć, więdnie.Królowa polskiej gastronomii wyruszyła również do Piły, gdzie zadbała o metamorfozę café bar "Barka". Swoje rewolucje przeprowadziła również w warszawskich lokalach "Na okrągło" i "Villa Ostródźka".Z powiewem świeżości Magda zawitała również niedaleko Gdańska. Bistro "Smacznego" mimo wielu wysiłków właścicieli nie przynosi zysków, a duża rotacja pracowników nie poprawia atmosfery.Odwiedź nas na FACEBOOKUO pomoc w ostatnim sezoznie do Magdy Gessler zwróciła się również restauracja "Szybka szama", która w swoim menu posiada ponad sto pozycji! Właścicielka w lokalu pojawiała się raz na dwa tygodnie i nie wytycza zbyt jasno zadań swoim pracownikom. Z tym rozgardiaszem poradziła sobie oczywiście Magda Gessler!Odwiedź nas na naszym INSTAGRAMIESprawdź również:

Zobaczcie efekty:

Kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje/JASIENICA „BISTRO NA DRZEWIARZU”
Kuchenne rewolucje/JASIENICA „BISTRO NA DRZEWIARZU”

Nowe smaki i nowe wnętrze!

Jak można dawać ludziom takie rzeczy do jedzenia?!?!?!

Królewski to on nie jest – on jest raczej POMYJOWATY!

Więcej kwiatków niż jedzenia...

Rosół to jest PETARDA , a tatar jest OBŁĘDNY! Magda Gessler zachwycona zaserwowanymi daniami!

Magda Gessler testuje schabowego z ziemniakami!

Jak przygotować idealny tatar? Magda Gessler radzi

podziel się:

Pozostałe wiadomości