"Kuchenne rewolucje" w Zamościu - zobacz najsmaczniejsze fragmenty odcinka!

W czym tkwił problem Karczmy „Ordynat” ?

Odwiedźcie nas na FACEBOOKU!

Darek prowadzi karczmę razem z żoną Dorotą, podział obowiązków jest jasno określony. Kobieta gotuje na kuchni, a mężczyzna zarządza całością mając w każdej sprawie ostatnie, decydujące słowo. Nawet w menu znajdują się dania wymyślone przez właściciela, jak np. placek karczmarza, czyli placek ziemniaczany a la pizza. W karcie królują też potrawy regionalne jak np. pierogi doprawione mięta, flaczki Zamoyskie i pieczona kaczka, którą Karczma reklamuje się już od frontu."Ordynat” został wybudowany przy ruchliwej drodze, to z jakiś powodów brakuje w nim ludzi. Nerwową atmosferę odczuwają pracownice, ale nikt nie wie, jak zmienić sytuację. Jedynym ratunkiem jest Magda Gessler.

W czym tkwił problem Karczmy „Ordynat” ?

O kurczę pieczone! - ta kaczka zawiodła Magdę Gessler. Finałowy odcinek z Zamościa!

Zobacz najlepsze fragmenty odcinka:

Magda Gessler: Kuchnia łagodzi obyczaje!

Co zrobić kiedy barszcz jest za mało czerwony? Magda Gessler radzi!

Wielkie testowanie potraw w Zamościu - czy flaczki urzekły Magdę Gessler?

"Nie wiem, jak trzeba być głodnym, żeby to zjeść!" - Gessler o najgrubszych pierogach w Zamościu

Zapraszamy na INSTAGRAM "Kuchennych rewolucji"!

Zobaczcie również fragmenty z Torunia!

"Czysta farba - takiego koloru w naturze nie ma!", czyli trudne początki rewolucji w Toruniu

"Kuchenne rewolucje" w Toruniu - w czym tkwił problem indyjskiej restauracji?

podziel się:

Pozostałe wiadomości