Sezon 18., odc. 10. - Tychy, rest. „Zorba”

Po wielu namowach doszli do wniosku, że otworzą restaurację z kuchnią grecką, której brakowało w mieście. Tak w Tychach pojawiła się „Zorba”. Niestety, Krysia musiała zająć się wymagającą opieki chorą córką, a mąż wkrótce wyjechał do innego miasta do lepiej płatnej pracy. Restauracją zajęła się menadżerka Emilia. To ona wyszukiwała przepisy, tworzyła menu, zajmowała się wystrojem wnętrz, który zresztą był pierwszą kością niezgody między paniami. Krysia kwestionowała prawie każdą decyzję Emilii dotyczącą wyposażenia i dekoracji. Pod nowymi rządami lokal nie rozkwitał, a finansowo było coraz gorzej. Gdy stan dziecka właścicielki się poprawił, kobieta zaangażowała się w prace i wspólnie z przyjaciółką postanowiła zawalczyć o „Zorbę”. Sytuacja jest już jednak na tyle zła, że starania Krystyny to za mało na ratunek. Czy Magdzie Gessler udało się pomóc restauracji w Tychach na czas...?
Zobacz także, co wydarzyło się w Białymstoku...
"Kuchenne rewolucje" w Białymstoku - zobacz najlepsze momenty
„Narodziny gwiazdy” – w Białymstoku spełnił się amerykański sen Piotra o genialnej restauracji. HOT!
Białostocka kolacja w amerykańskim stylu - "Kuchenne rewolucje" na Podlasiu
Jak zrobić guacamole? Magda Gessler i jej kulinarne rady - sprawdźcie sami!
Przychodzi koń do baru: „Poproszę koniaczek” – czyli lekcja jeździectwa dla szefa baru z Białegostoku
„Nazywam się Magda. Czuję, że Was czeka ciężka noc” – Gessler na wojnie z brudem w Białymstoku
Gessler: „Mógłbyś być aktorem komediowym a nie właścicielem baru” – rewolucja w Białymstoku
W czym tkwił problem amerykańskiego baru z Białegostoku? Nie zgadniecie!
Komentarze (1)
Jak sie nazywa ten młody chlopak?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
