odcinek 13, sezon 7

Viki Lektiko, Elbląg
Jakub gastronomią zajmuje się od kilkunastu lat. Pracował jako kelner, kucharz, a nawet menadżer restauracji. A gdy trzy lata temu nadarzyła się okazja, w końcu otworzył coś swojego. Wynajął lokal po greckiej restauracji na elbląskiej starówce, który nazwał Viki Lektiko. Pozostawił wystrój grecki, jednak z karty wyrzucił prawie wszystkie wcześniejsze dania, bo ich nie znał. Interes zaczął się kręcić.
Niestety, na krótko. Idealna lokalizacja i nowe potrawy nie przyciągnęły zbyt wielu gości. Coraz częściej natomiast pojawiały się skargi na obsługę i niesmaczne potrawy. I tak to trwa do dziś, a Jakub nie wie, jak zmobilizować swoich pracowników do odmiany sytuacji. Dlatego o pomoc poprosił Magdę Gessler. Tym razem znana restauratorka przeprowadzi generalne porządki w kuchni, w karcie, a także... wśród ludzi!
Komentarze (110)
Oj, jak to się mówi z rodziną to lepiej nie robić interesów, po co później te konflikty....super, że tak dużo było o czystości w restauracji....za każdym razem jak jem w restauracji zastanawiam się jak wygląda kuchnia, może to obsesja, a może faktycznie trzeba uważać gdzie się je.....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Przerażają mnie Wasze komentarze...Może rzeczywiście wszystkie dania gościom nie smakowały? Pani Magda ich nie chciała jeść, pluła to oni mają? Ja raz niestety doświadczyłam zaskakująco obrzydliwej i niestety rozgrzebane danie zostawiłam na talerzu.Kelnerka nawet nie raczyła zapytać czy smakowało, a sama nie chciałam jej sprawiać... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Szproty już nie ma. Teraz na jej miejscu jest Olivka.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Zawsze mnie dziwiło jak ktoś kto ma być kelnerem i tylko kelnerem jest mądrzejszy, a przynajmniej tak mu się wydaje, od wszystkich innych. Ten pan powinien być zwolniony już dawno, ale aby tak się stało to restauracją musi zarządzać ktoś z jajami, i nie chodzi tu by najmniej o płeć, a nie taki nieudacznik i krętacz jak właściciel.... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Pani Magdo...Sztućców nie SZTYĆCY!!!Tyle lat w gastronomii, Taki autorytet i kłopot z odmianą ?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Tyle lat w gastronomii?! Zeby tylko to! Tyle lat w metryce i ciagle jeszcze fatalna polszczyzna! Pani Magda robi mnostwo bledow jezykowych (nie mowiac juz o wulgaryzmach) i jest niestety "nienaprawialna", bo nic sie w tej kwestii nie zmienia mimo uplywu
czasu i niezliczonych krytyk. Jedno jednak nalezy przyznac:
swietnie sie ubiera! Jest wzorem...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner arogancki i chamski ale ta klientela nie lepsza. Ja rozumiem, że nie wszystko każdemu zawsze smakuje i że "klient ma zawsze rację" ale bez przesady dowiedzieli się, że mogą nie płacić i nagle nic im nie smakuje i krytyka pełną para a ten młody silił się na znawcę że miejsce nie takie że to nie takie a pewnie na co dzień żre... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
no ten młody w dresie to wygląda na takiego co nigdy w życiu nic nie ugotował, kebaba czy tam gyrosa sobie zamówił i mu źle bo miał drobiowe mięso zamiast drobiowo wieprzowego LOL ciekawe czy któryś z tych klientów miałby odwagę mówić że mu nic nie smakuje w jakiejś innej restauracji no i oczywiście gdyby nie było kamer i pani magdy:)
...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
To najlepszy odcinek w historii tego programu moim zdaniem! Istny podręcznik do tego jak NIE prowadzić restauracji, jakich ludzi NIE zatrudniać, jakim NIE być szefem (właścicielem firmy) Ludzie chcący rozpocząć swoją przygodę z własną restauracją powinni najpierw popatrzeć kilka razy na tą kompromitację, bo ta viki lektiko to dno,... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Byłem w viki wielokrotnie wczesniej, byłem też po rewolucjach. Kelnera zobaczyłem po raz pierwszy już po kręceniu odcinka. Nie widząc go w odcinku odniosłem wrażenie ,że to cham. Podawał zupę przeżuwając coś w ustach...! I z tym jadłem w ustach próbował coś mówić - żenada! Po obejrzeniu odcinka potwierdziły się jedynie moje... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
bardzo fajny odcinek :) niestety w większości restauracji kuchnia wygląda jak w tym odcinku..a my nieświadomi klienci zajadamy ..mi osobiście odechciewa się stołować w restauracjach, najlepiej samemu sobie gotować:) pozdrawiam panią Magdę!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Do WIARUSA na obiad chętnie bym poszła :) szkoda, że mieszkam za daleko...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Mam wrażenie, że w większości tych nieudacznych restauracyjek, co skomlą o pomoc u Gesslerowej jest wraźny przerost zatrudnienia. Po co temu facetowi tyle osób w kuchni, skoro jest syf i marne żarcie? Poza tym sami faceci nie sprawdzili się, w kuchni dałaby radę starsza doświadczona kucharka (niekoniecznie po szkole gastronomicznej, bo... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Do czasu jak nie strzelił tego tekstu o wieśniakach to mi się podobał xD
Z drugiej strony,jak polaki-robaki wyczuli szansę żeby nie płacić,to nagle żadne danie nie smakowało:)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Jedna kucharka, jedna pomoc itd.... No ale według Cb mają pracować 31 dni w miesiącu tak? Jakaś zmianowość musi być, czyli sama kuchnia to już 4 osoby. A, że tutaj pokazane są wszystkie naraz, to tak, by pokazać umiejętności (lub ich brak) wszystkich pracowników.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
ja nie czaje tego właściciela. jak sie nie chce zarządzać ludźmi, mówić im co mają robić i wymagać tego od nich, jak się nie potrafi kogoś zwolnić to po co się brac za własną działalność.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
toi prawda
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
- Gość117:
- toi prawda
toi toi racja
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Zwykły Flejtuch !!! Jak można mieć taki chlew. Może facet przygotowuje jedzenie dla świń, a nie dla ludzi ?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Właściciel nieporadny, szwagier dobrze wygląda ale tylko na zdjęciu... kucharze brudasy, kelner fałszywiec. Zmień chłopie obsadę, zatrudnij porządnego kucharza, z jedną pomoc, kelnerkę i posprzątaj!!! I jesteś na prostej.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
na prostej to on będzie jak zamknie lokal i się zajmie czymś innym.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
dobrze ze nie podpisane nazwsiskiem Magdy Gessler .do tego czlowieka nic nie dociera ,zadufany w swojej osobie zdejm chlopie te fioletowe buty i do roboty .Jak mozna w taki sposob prowadzic restauracje .O panu zza baru nie wspomne bo juz go nie ma i zal mi go za jego podejscie taki czlowiek na zmywak tylko.to nie ameryka mial racje tu u nas nie dopomyslenia... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
On się nawet na zmywak nie nadaje brudas, stojąc na barze wizytówce lokalu miał taki syl ale we wszystkim był najmadrzejszY CWANIAK.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
- Gość407:
- On się nawet na zmywak nie nadaje brudas, stojąc na barze wizytówce lokalu miał taki syl ale we wszystkim był najmadrzejszY CWANIAK.
- rozwiń
I właśnie na takich cwaniakach cierpi cala gastronomia w Polsce...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nie dajcie się nabrać na tego wyważonego szwagra, pozory mylą...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Może i wywazony ale ma czyściutko pachnąco i smacznie ....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
przynajmniej potrafi swoim lokalem zarzadzac....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
- Gość117:
- Może i wywazony ale ma czyściutko pachnąco i smacznie ....
- rozwiń
a skąd ty wiesz, że czyściutko ;p na zaplecze Geslerowa wjazdu mu przecież nie zrobiła...kto wie czy nie ma tak samo lub gorzej....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nic mnie tak nie zszokowało jak ten marny kelnerzyna ! Ohydny człowiek, wampir energetyczny, zadufany w sobie cymbał. Do wszystkich ma pretensje tylko nie do siebie. Dobrze że już go tam nie ma.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ogladam ten odcinek drugi raz. Jestem bardzo tym zniesmaczona. Wlasciciel arogancki a ma taki syf ze szok. Dobrze p. Magda powiedziała ze sam się wystroii a może by tak zaiwestowac w dobre srodki czystości i zakasać rękawy i pomyc wszystko !!!
Zal tylko tego wspólnika bo za takich brudasow musi swiecic oczami !!!!!
Kelner arogancij...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
zgadzam sie w stu procentach
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Wstyd dla sanepidu a właściciel arogancki i głupawy, wstyd dla Elbląga. A co na to inni restauratorzy? Teraz to i do nich nikt nie przyjdzie. Zamiast wypromować miasto, Pan Jakub utopił je w syfie. Wstyd, worki na głowy i nie pokazywać się Elblążanom. Jadłam u nich raz i była stara kiełbasa w żurku, chorowałam. elblążanka
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
co za menażeria, niby chce a tak na prawdę nie chce....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Lubię odwiedzać lokale poddane rewolucjom, żeby porównać swoje zdanie ze zdaniem p. Magdy, ale do tej restauracji niestety nie wejdę - nie dam rady nic zjeść myląc o tym, jaki w kuchni może być syf...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
A od kiedy można gotować w pierścionkach i pełnej biżuterii?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Masakra zarówno jeśli chodzi o podejście właściciela, jak i zachowanie personelu... szkoda, że tak się to wszystko skończyło, jedyny plus że można się pośmiać oglądając tę komedię :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
O fuu, pewnie nadal po rewolucji mają tam syf!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Co za syf!!! Jak można gotować w takich warunkach? I jakim cudem sanepid nie zauważył tego brudu? Kelner-dwulicowiec pozwalał sobie zdecydowanie na zbyt wiele, a właściciel wydaje się jakiś kompletnie niezaradny. Z jednej strony sprawia wrażenie, że mu zależy, ale nic nie robi w tym kierunku, żeby coś zmienić. Wszystko po najmniejszej... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
po linii najmniejszego oporu
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Pan Mariusz jest nieziemsko przystojny.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Widać na twarzy szwagra spokój, opanowanie i "trzeźwe myślenie". Z tego bierze się sukces. Uciekaj chłopie z tego statku bo zatonie na 100% a Ty niestety razem z nim. Współczuję żonie właściciela,wszystko wie najlepiej a kobieta ma po prostu dość. Dziękuję nie wstąpię z pewnością.Pozdrawiam
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
gdyby szwagier miał "trzeźwe myślenie" to by inaczej to się skończyło.
Obiecał, że pomoże, przez trzy tygodnie nic nie zrobił - dania byle jakie to nie tylko wina jednego ale obu. Ja bym "szproty" nie odwiedziła. Szkoda,że Pani Magda w ogóle dała im szanse. Żenada.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Szwagier to niezły aktor, dobra mina, opanowanie, zero emocji bo jego to nie dotyczy. W niczym nie pomógł właścicielowi tylko się zgrywał na lepszego i mądrzejszego. Właściciel trochę zagubiony i nie ma twardej ręki, nie umie rządzić i jest leniem a kelner to już totalna masakra.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
- Gość511:
- Szwagier to niezły aktor, dobra mina, opanowanie, zero emocji bo jego to nie dotyczy. W niczym nie pomógł właścicielowi tylko się zgrywał na lepszego i mądrzejszego. Właściciel trochę zagubiony i nie ma twardej ręki, nie umie rządzić i jest leniem a kelner to już totalna masakra.
- rozwiń
A kto by miał spłacić te długi jak nie szwagier?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner to największy cham w historii tego programu właściciel to leń który otwarł restaurację nie mając żadnej ambicji do jej właściwego prowadzenia.Tak się biznesu nie zrobi.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nie rozumiem jak można w tej kuchni cokolwiek gotować...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
raz dwa raz dwa trzy próba mikrofonu
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
odrażająca jest
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Na kuchni ekipa przypadkowa, kelner tez wcale nie pracuje.
Pewnie myslal ze wezmie znajomych i zapunktuje, bo w jego oczach to widocznie specjalisci. Jak sie ma takiego kelnera to wrogow nie trzeba.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Wstyd na cala Polske, powinni pod ziemie sie zapasc. Dziwie sie, ze sa tacy co ich bronia, ale widocznie wlasnego brudu sie nie brzydza. Gesler sie starala a oni jej dupe obrabiali bedac na nasluchu. Pan Kuba to pozer, udaje milionera w fioletowych butach pazia i nie wie co to uczciwa praca. Jakby jak szwagier codziennie w restauracji siedzial to by... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Barman dwulicowy wieśniak...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Barman dwulicowy wieśniak...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
kelner z wada wymowy.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ledwie slysze co on mowi........
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
ale za to jaki ważny :D nic sobie nie reprezentuje, jak w ogóle można było trzymać takie coś w restauracji i jeszcze do obsługi gości.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Napisy często były...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nie rozumiem tych wszystkich ludzi, u których rewolucja nie udaje się... Zapraszają wielką restauratorkę, która wie z czym to się je, osiągnęła w branży potężny sukces, a jednak wszystko chrzanią. Właściciel nie ma talentu do bycia szefem restauracji. Nie powinien zajmować się gastronomią. Smutne to wszystko. Co do słów krytyki... rozwiń
- 1Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Skwituję to tak : Syf, Chlew i Ubóstwo !
Tyle w temacie .
nat_log
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Taaak Darek jest ok... Kiedyś mi kierownikował - patologia !!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ja się pytam jaki pracownik z Sanepidu odbierał ten syf całymi latami? Sraczki nikt nie dostał po stołowaniu sie w tym lokalu?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ja się pytam jaki pracownik z Sanepidu odbierał ten syf całymi latami? Sraczki nikt nie dostał po stołowaniu sie w tym lokalu?
No jak to jaki....na stażu!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
A miałam nadzieję, że mój Elbląg zabłyśnie w TVN. Wstyd, wielki wstyd na cała Polskę. A już planowałam wizytę w Szprocie, dobrze że poczekałam do emisji odcinka. A kelner/barman, to szczyt bezczelności i odstraszacz klientów. Ochroniarze i robotnicy z budowy bywają milsi. Myśle, że Pan Kuba poprostu nie nadaje się do tej branży.
pzdr...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Co do wizerunku lokalu, to się nie zgodzę się- moim zdaniem nie było tam brzydko, choć może faktycznie mało przytulnie i brudno oczywiście. Sądziłam, że Pani Magda podkręci to wnętrze w kierunku, w którym szło w przeszłości- czyli jeszcze więcej Grecji, a tu kolejny raz materiały pod sufitem i wszystko w rażąco czystej bieli...Nie... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
mysle z wystorj jest kwestria czasu i forsy. zawiesic material i wybielic sciany jest najszybciej i tanio
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
jeśli ktoś nie ma serca do gastro-niech się za to nie zabiera, proste.
Komu się wydaje, że prowadzenie knajpy to buła z masłem, że samo będzie się jakoś kręcić, niech o tym zapomni.
Swoją drogą, ekipa kucharzy tez niezła: całymi dniami nic nie robią a na sprzatnięcie swojego stanowiska pracy, czasu nie znaleźli; Chyba...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
pseudo szef to Lowelas w butach jak rumcajs. Zamiast lansować swój biznes, lansował siebie. Patrzy na innych i myśli że prowadzenie restauracji jest proste. A barman nie przyjemny, bezczelny bez żadnej pokory co do wskazówek. Ale kicha dla Elbląga ....
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Szproty na barze w zwykły dzień, jako ,,czekajka,,przy wyborze dania, to bez sensu pomysł. Już widzę te tłumy lumpów, którzy z kartą w ręku żują darmowe konserwy ;) A zamówienia nici, bo już pojadł i nie zdecydował się na kupno potrawy :P
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
kelnera lałabym po gębie, tak żeby równo spuchła. Prostak bezczelny. Kto go zatrudnił?!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner- brudas, prostak i bezczelny. Ta restauracja nie przeżyje. Życzę natomiast szwagrowi sukcesu. Odwiedzę jego restaurację "WIARUS" . Facet ma głowę do interesu i jest bardzo sympatyczny i przystojny oczywiście. Wstyd tak kłamać z tymi szprotami. Fajny odcinek Pani Magdo!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
WIARUS stawia na dobrą jakość, małe menu i dostepną cenę. Jak ktoś ma małą rodzinę, to nie opłaca się gotować w domu.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Jaki wstyd z tymi szprotkami ! Nieładnie tak kłamać
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Mi przysłonił tą rewolucję szwagier, który jest piekielnie przystojny :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nie każdy potrafi prowadzić restauracje i nie każdy musi ją mieć, radze właścicielowi zamknąć ten "byznes" i zająć się czymś innym
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
MASAKRA.... Aż dziw bierze, że ludzie robią sobie sami taką krzywdę. Niestety nie wszyscy nadają się do robienia danego biznesu, a tu p. Kuba jest tego najlepszym przykładem... Niestety,,,
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner zniszczyl mi mozg! heheheh Co za koles! :D
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
ZIOMEEEEEkkk !!!! Artur P , był w tv hehehe .... 3m sie stary !
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
kojarzę jednego kucharza z wesela, choć nie wiem jak ma na imię, pamiętam,że to co przyszykował na uroczystość było pyszne, nowoczesne i z fantazją, coś zupełnie innego niż zwykle jada się na weselach :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
to byl zapewne sebastain :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Za to restauracja szwagra - "Wiarus" w programie zrobiła pozytywne wrażenie (w wyglądzie oczywiście), a lokalizację ma o wiele mniej ciekawą, w dodatku w piwnicy, a prosperuje bez długów... Wszystko zależy od chęci, podejścia, nastawienia i otwartej głowy właściciela. Choć uważam,że restauracja Szprot nie przetrwa, bo emisja programu... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
to jest jakaś masakra!
w czasie oglądania odcinka robiło mi się nie dobrze -Jak można pracować w takim brudzie i co więcej-serwować ludziom jedzenie wychodzące z takiej kuchni!!!!
Co do kelnera to jest jakaś totalna pomyłka -brudas i bezczelny prostak!!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Pani Magda powinna zacząć robić rewolucje w swoich restauracjach - jako pierwszą do kuchennej rewolucji proponuję restaurację Polkę w Łodzi
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
- Gość292:
- Pani Magda powinna zacząć robić rewolucje w swoich restauracjach - jako pierwszą do kuchennej rewolucji proponuję restaurację Polkę w Łodzi
- rozwiń
popieram :) Magda jedz najpierw do Łodzi :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
a mi sie wydaję, że to nie właściciel, tylko Pani Magda nie znosi uwag i krytyki i przez to, że jest dobrą restauratorką myśli, że wszystko wie najlepiej. To, że właściciel trochę zmienił dania, zaproponowane przez Panią Magdę wcale nie znaczy, że są one gorsze (zresztą sama Pani Magda nie wyraziła się negatywnie o smaku jedzenia)... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ekhem, ale jaki byłby sens zapraszania jej jako eksperta na poprawę restauracji? Comiała przyjechać poklepac po plecach powiedzieć, że jest git, ewentualnie sypnąć jakąś propozycją na żarcie i wyjść?
Akurat w tym odcinku to się z nią zgadzam, był syf, a właścicielowi nie zalerzało na prowadzeniu restauracji.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Moim zdaniem po takim przedstawieniu jakie pokazali pracownicy i szefostwo ten lokal nie przeżyje. Szkoda, że szwagier nie przyciskał właściciela mocniej to może coś by z tego było, a tak to niestety porażka.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner/barman cham i prostak nie nadający się do tego zawodu, nie znający jego istoty! Gadał na wszystkich w koło, a sam nic nie robił i te wulgarne teksty...Miałam wielką ochotę pójść do tej restauracji, ale dobrze, że obejrzałam program, bo już mi się odechciało :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ten kelner to totalna porażka ..na sam widok jego ryja bym go wyrzuciła z tamtąd.. dobrze że p. Magda nie zaliczyła tej rewolucji do udanej bo to jakas masakra była..szkoda było jej trudu i pracy ..
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
pisze sie stamtąd :)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ale wstyd!!! Syf i brud masakra jakaś!!!
Pracownicy urzędu miejskiego najedli się za free, a zwykli ludzie musieli zapłacic za koleacje (zaproszenia byly sprzedawane za 50 zł) Lolal wkrótce pojdzie pod młotek bo wątpię ze po emisji ktoś miałby ochotę tam coś zjeść,
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Ale brud i pomyśleć ze tak jest w prawie co drugiej knajpie
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Po co oni zapraszają p. Magde skoro wszystko wiedza najlepiej. Ten lokal nie przetrwa niestety .
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner jest wizytowka lokalu a wasz to najgorszy kelner kjaki może być i bardzo wulgarny !!!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
nie no kelner to przechodzi samego siebie niby taki wszechwiedzący wszystko komentuje a sam ma syf na maxa buhahaha co do szefa może w końcu wyciągnie tą restauracje w górę bo sprawia wrażenie sympatycznego tylko niech przestanie pić jak to wynika z komentarzy poniżej :D a będzie GIT !!!!!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Jacy to klienci?? Zwykłe urzędasy i wyższe sfery, normalni Elblążanie musieli zapłacić za wjazd 50 zł, gdzie powinna ta kolacja być dla nas, dla zwykłego mieszkańca. Ahhhh no i ta ładnie opakowana puszka szprot. Gratulację rewolucji Pani Magdo, grunt to kreatywne myślenie i pójście po jak najtańszym koście
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Koście? Ahahahaha.............. No cóż.. Elbląg..
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
i tu się mylisz !!!! Był tam mój znajomy i wcale nie jest z wyższych sfer.... Ale za to człowiek 1 Klasa !!! Pozdrowienia Dla Artura Od mateo !
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner brudas jakich mało !!!!!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Czy w każdej polskiej restauracji musi być syf :( już nie jadamy na mieście jak coś to kebab bo go robią na miejscu
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Kelner bezszczelny totalnie klijencji którzy byli w tej restauracj teraz po emisji tego programu powinni plunąć mu w twarz za te jego komentarze Brudas fuj !!!!!!!!!!!!!! Napiernicza na wszystkich a sam ma naokoło syf !!!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
pisze sie klienci
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
czy tylko ja mam wrazenie, że pani Magda ma jakieś trudności z chodzeniem ?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Widac ze pani magdzie nie chce sie juz tak jak w pierwszych sezonach nie ma juz tej werwy :(
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
o dzizes calkowicie upadli na glowe ale sobie zrobili rekame blehehehehehe
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Jesteście straszni!!!! każdy prowadzi firme jak potrafi...jeżeli ludzie którzy tam pracowali czy pracują mało zarabiali czy zarabiają mogą mieć pretensje tylko do siebie że sie na to zgodzili.. pozdrawiam ..
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
lubię ten program ale nie da się już go oglądać z uwagi na prostackie zachowanie prowadzącej! zmieńcie ją bo po ostatnich zdarzeniach wokół jej osoby odstraszacie do oglądania czegokolwiek z nią związanego i wydaje mi się że marnujecie fajny program z potencjałem. W tym kraju są lepsi znawcy tematu z lepszymi manierami niż ta samozwańcza... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
żenada to co piszesz! p. Magda zna się na temacie, odniosła wielki sukces, przekazuje cenne informacje i filozofię na prowadzenie restauracji,na życie. jest osobą pewną siebie i do tego konkretną! ona ma prostackie zachowanie??...proszę cię...
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Wieś tańczy, Wieś śpiewa
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Mialam nieprzyjemnosc swiadkowac przebieg kariery Kuby, ktora *pedzila* na plecach niewinnych, zyczliwych i bardzo pracowitych ludzi.
Czesto plakalam przez Kube w firmie *C......A*, wulgaryzmy,alkohol,kolesie i ponizanie sa jego sposobem na zycie! Restauracja *Szprota* jest owocem braku znajomosci podstaw biznesu,zarzadzania, a co najwazniesze...
rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
tak agnieszka wiem i masz racię
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Nie cała załoga odmówiła udziału w programie. Jedynie dwie osoby- kucharz i kelnerka. Jestem w związku z jednym z kucharzy, którzy udziału w programie nie odmówili. Starał się jak najbardziej może nie tylko w czasie kuchennych rewolucji ale także przed nimi i po nich. Wracał o 3-4 w nocy często zostawał sam. Z alkoholem sie zgadzam-... rozwiń
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
ELBLAAAAAAG!
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
