„Broniszówkę” otworzył 3 lata temu pan Krzysztof. Wcześniej pracował w branży budowlanej, ale chciał coś zmienić. Postanowił otworzyć małą smażalnię ryb.Wyszła mu jednak całkiem spora restauracja w malowniczej scenerii. Broniszówka, bowiem znajduje się w miejscu otoczonym zielenią, na terenie Parku Hodowli Roślin "Bronisze". Niestety główne dochody to imprezy okolicznościowe, ale właściciel chciałby mieć też indywidualnych klientów i ruch w tygodniu. Do tego ciągłe problemy z kucharzami (jeden pił, drugi kradł, trzeci tak mu zamydlił oczy, że wyrzucił najlepszego pracownika kuchni), zmieniająca się obsługą sali oraz nieustanne liczenie pieniędzy, tak żeby starczyło na wypłaty pracowników. To wszystko staje się męczące i nużące. Dlatego Krzysztof poprosił o pomoc Magdę Geissler. Chce w końcu poczuć satysfakcję z wykonywanej pracy, a nie ciągle się zamartwiać. Chce w końcu wiedzieć, jak efektywnie zarządzać restauracją. I na koniec chce dla swoich gości… wędzić najlepszą kiełbasę w okolicy.
Autor: TVN
Pozostałe wiadomości
AktualnościKim są trenerki Małgorzaty Rozenek-Majdan w "Pokonaj mnie, jeśli potrafisz"?
KlaraKlara zostanie mamą? Nowe odcinki serialu w player.pl
Kuchenne RewolucjeMagda Gessler powraca do "Rumiane i Pieczyste Szynk". Była zadowolona?
Kuchenne RewolucjeKuchenne rewolucje: Czy kucharz z restauracji "Na Winklu" zdał egzamin Magdy Gessler?
MilionerzyOdcinek specjalny Milionerów w Poniedziałek Wielkanocny! Kto zagra o milion?
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"