Restauracje

"Grande Azzuro" w Warszawie
  Foto: TVN

Grande Azzurro czyli wielki błękit to włosko-polska restauracja między blokami na warszawskim Bródnie. Właściciel, pan Artur chciałaby, aby do tego miejsca przychodziły na obiad rodziny z dziećmi, a nie tylko młodzież na pizzę. Niestety jego głównym zajęciem jest praca w banku. Restauracja to zajęcie dodatkowe, na które nie ma zbyt wiele czasu. Dlatego zarządzanie lokalem przekazał menadżerce Ani. Problem w tym, że młoda kobieta jest specjalistką od robienia pizzy i ubijania śmietany. Kierowanie ludźmi po prostu jej nie wychodzi. Zamiast krzyknąć i zagonić załogę do pracy, razem z nią popija herbatę na zapleczu. A obowiązki czekają.   Wiecznie nieobecny właściciel, potrawy niebezpiecznie plamiące i brud. Jak z takiego bałaganu zrobić błękitną krainę? To wie tylko Magda Gessler. Doświadczona restauratorka nie spodziewa się jednak, że jej wizyta spowoduje zwolnienie się z pracy całego personelu.   Jak zareaguje na to wszystko właściciel? Czy i tym razem Magdzie uda się przekonać wszystkich do swojego, bardzo odważnego pomysłu? I co z tym wszystkim wspólnego mają karaluchy?

autor: TVN

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
"U Zosi"
Następny artykuł:

"U Zosi"

tvnpix