Restauracje

"Peper's" w Białymstoku
 
Restauracja Peper's to rodzinny interes w Białymstoku. Przez kilka lat była tutaj kuchnia wegetariańska, ale 7 lat temu ojciec rodziny postanowił przekazać biznes swoim dwóm starszym córkom - Edycie i Monice. Te zmieniły profil restauracji, postawiły na kuchnię meksykańską. Znając ją z tylko ... internetu.

Szefową kuchni jest mama właścicielek. Niestety, tak jak córki, nie zna się na kuchni meksykańskiej, a wręcz jej nie lubi. Za barem natomiast pomaga trzecia córka - Luiza. To ona jest najbardziej wygadana i nie boi się krytykować mamy i sióstr. Gdyby mogła decydować, gościom podałaby gołąbki. O dziwo, pomysł ten spodoba się Magdzie Gessler.   Znana restauratorka jednak da również szansę właścicielkom. Zanosi się na ostrą rywalizację w kuchni i na... torach. To będzie niezły Meksyk.

autor: TVN
"Colloseum"
Następny artykuł:

"Colloseum"

tvnpix