Wideo
10-latek zgłosił restaurację rodziców do "Kuchennych rewolucji" - jak potoczyły się ich losy po programie?

10-latek zgłosił restaurację rodziców do "Kuchennych rewolucji" - jak potoczyły się ich losy po programie?
Wideo
Opis
Odcinki

Dlaczego warto zgłosić się do "Kuchennych rewolucji"? Weź udział w castingu!

Wiosenne wejście Magdy Gessler na konferencję ramówkową TVN

Magda Gessler tańczy i śpiewa w spocie TVN - WIOSNA 2019!

Zapraszamy na 19. sezon "Kuchennych rewolucji" - czego spodziewać się po nowych odcinkach?

Magda Gessler otwiera nowy biznes! - TYLKO U NAS więcej szczegółów
![Magda Gessler chwali Polskę - za co? [ZOBACZ WIDEO]](/bundles/base/img/lazy_1_8.png)
Magda Gessler chwali Polskę - za co? [ZOBACZ WIDEO]
Opis
Jak potoczyły się ich losy po programie "Kuchenne rewolucje"? Zobaczcie powyższy reportaż. To udany przykład na to, że program Magdy Gessler pomaga nie tylko restauracjom ale także całym rodzinom.
Jak potoczyły się ich losy po programie "Kuchenne rewolucje"? Zobaczcie powyższy reportaż. To udany przykład na to, że program Magdy Gessler pomaga nie tylko restauracjom ale także całym rodzinom.
Odcinki
- Odcinek 10. Sezon 22. Libiąż, "Cztery smaki"
Libiąż to niespełna dwudziestotysięczne miasto w zachodniej części województwa małopolskiego. Bliżej jednak jest stąd do Katowic niż do Krakowa. W mieście od ponad stu lat działa kopalnia węgla kamiennego. Położoną przy ruchliwej ulicy restaurację Cztery Smaki prowadzi małżeństwo Klaudia i Michał. Przez wiele lat ciężko pracowali w Anglii, odkładając każdy grosz na spełnienie marzenia o własnej restauracji. W końcu w swój lokal włożyli sto osiemdziesiąt tysięcy złotych, ale zamiast gości odwiedziła ich pandemia i epidemiczne obostrzenia. Tymczasem para spodziewa się pierwszego dziecka i zamiast radosnego oczekiwania towarzyszy im brak poczucia bezpieczeństwa i lęk o przyszłość. Przyszli rodzice zaczynają nawet myśleć o zamknięciu interesu. Zanim jednak to zrobią, postanowili sięgnąć po ostatnią deskę ratunku i zwrócili się o pomoc do Magdy Gessler. Czy uda się jej i tym razem przeprowadzić udaną rewolucję w restauracji i w życiu bohaterów?
- Odcinek 9. Sezon 22. Łódź, "Palce Lizać"
Pierogarnia „Palce lizać” w Łodzi miała przyciągać polską kuchnią mieszkańców i turystów. Dla 53-letniej właścicielki lokal jest wszystkim – spełnieniem marzeń, misją i niemal domem. Pani Beata nie ma bowiem rodziny i - jak sama mówi - restauracja jest największą miłością jej życia i to jej poświęca cały swój czas. Nic więc dziwnego, że z takim podejściem swoich pracowników traktuje jak rodzinę. Tyle że pracownicy nie bardzo chcą, by im matkować. Załoga czuje się przytłoczona przez nadopiekuńczą i wszechobecną szefową. Ale czy to właśnie dziwna atmosfera w pierogarni odstrasza klientów?