Wideo

Powrót do listy

Gęś pieczemy 6 godzin, a sos demi-glace gotujemy 3 dni!

Gęś pieczemy 6 godzin, a sos demi-glace gotujemy 3 dni!
Gęś pieczemy 6 godzin, a sos demi-glace gotujemy 3 dni!

Gęś pieczemy 6 godzin, a sos demi-glace gotujemy 3 dni!

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Kobieta zaczęła wprowadzać zmiany, które w jej mniemaniu miały przynieść sukces. Marzena zadbała o wyjątkowe menu.
Gęś pieczona jest 6 godzin, a sos demi-glace gotowany jest 3 dni! Właścicielka znalazła lokalnego dostawcę gęsiny oraz sprowadziła kucharza, który opracował oryginalne dania z gęsi i przeszkolił szefową kuchni „Ludwinki”. Niestety odnowiony lokal nie przekonał do siebie klientów. Oryginalne potrawy sprzedają się bardzo rzadko, a parking przed restauracją zawsze stoi pusty.
Kobieta zaczęła wprowadzać zmiany, które w jej mniemaniu miały przynieść sukces. Marzena zadbała o wyjątkowe menu.
Gęś pieczona jest 6 godzin, a sos demi-glace gotowany jest 3 dni! Właścicielka znalazła lokalnego dostawcę gęsiny oraz sprowadziła kucharza, który opracował oryginalne dania z gęsi i przeszkolił szefową kuchni „Ludwinki”. Niestety odnowiony lokal nie przekonał do siebie klientów. Oryginalne potrawy sprzedają się bardzo rzadko, a parking przed restauracją zawsze stoi pusty.

Odcinki