Wideo

Powrót do listy

Kuchenne rewolucje: Gessler poznaje przykrą historię właściciela

Kuchenne rewolucje: Gessler poznaje przykrą historię właściciela
Kuchenne rewolucje: Gessler poznaje przykrą historię właściciela

Kuchenne rewolucje: Gessler poznaje przykrą historię właściciela

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Przeszczep szpiku kotnego to czarna karta historii restauratora z Gdańska. Mimo że jego lokal znajduje się w bardzo popularnej dzielnicy Trójmiasta, nie cieszy się on zainteresowaniem. Dodatkowo doszły potężne długi. Wszystko to zaowocowało podłamaniem się właściciela restauracji "Pod Przykryfką".

Zobacz fragment 12. odcinka "Kuchennych rewolucji".
Przeszczep szpiku kotnego to czarna karta historii restauratora z Gdańska. Mimo że jego lokal znajduje się w bardzo popularnej dzielnicy Trójmiasta, nie cieszy się on zainteresowaniem. Dodatkowo doszły potężne długi. Wszystko to zaowocowało podłamaniem się właściciela restauracji "Pod Przykryfką".

Zobacz fragment 12. odcinka "Kuchennych rewolucji".

Odcinki