Wideo
Kuchenne Rewolucje: Jak gotują w Dobrym Jadle? Gołąbki zimne, golonka śmierdzi, gulasz jak łyko

Kuchenne Rewolucje: Jak gotują w Dobrym Jadle? Gołąbki zimne, golonka śmierdzi, gulasz jak łyko
Wideo
Opis
Odcinki

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Małgorzata i Marek przez restaurację żyją praktycznie osobno

Kuchenne Rewolucje: "Sala Bankietowa" jedną, wielką pomyłką i kłamstwem?

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wraca do Tarnowa, a Kasia myli przyprawy!

Kuchenne Rewolucje: Krzysztof w końcu moze być gospodarzem. "Wino i żarełko u Bujaka" to hit!

Kuchenne Rewolucje: Okazało się, że właściciel potrafi świetnie gotować!

Kuchenne Rewolucje: Krzysztofowi skoczyło ciśnienie. "Dokładamy 10-15 tysięcy miesięcznie"
Opis
Czeladź to sąsiadujące z Katowicami i Sosnowcem miasto Zagłębia Dąbrowskiego. Dziś mieszka tu ponad 30 tysięcy osób, a wśród nich małżonkowie Małgorzata i Marek, właściciele restauracji Dobre Jadło. Na co dzień lokalem zarządza Marek. Małgosia mieszka i prowadzi drugi niegastronomiczny biznes w Opolu. Bycie właścicielką restauracji i żoną na odległość męczy ją i frustruje. Tym bardziej, że z zysków opolskiej firmy co miesiąc dopłaca ponad trzy tysiące do Dobrego Jadła. Lokal przynosi spore straty, co ma fatalny wpływ na relacje coraz częściej kłócących się małżonków. W końcu oboje zdecydowali się poprosić o pomoc Magdę Gessler. Ale jak znana restauratorka ma tu trafić, skoro Marek zasłonił szyld własnej restauracji wielkim banerem reklamującym salę bankietową?
Czeladź to sąsiadujące z Katowicami i Sosnowcem miasto Zagłębia Dąbrowskiego. Dziś mieszka tu ponad 30 tysięcy osób, a wśród nich małżonkowie Małgorzata i Marek, właściciele restauracji Dobre Jadło. Na co dzień lokalem zarządza Marek. Małgosia mieszka i prowadzi drugi niegastronomiczny biznes w Opolu. Bycie właścicielką restauracji i żoną na odległość męczy ją i frustruje. Tym bardziej, że z zysków opolskiej firmy co miesiąc dopłaca ponad trzy tysiące do Dobrego Jadła. Lokal przynosi spore straty, co ma fatalny wpływ na relacje coraz częściej kłócących się małżonków. W końcu oboje zdecydowali się poprosić o pomoc Magdę Gessler. Ale jak znana restauratorka ma tu trafić, skoro Marek zasłonił szyld własnej restauracji wielkim banerem reklamującym salę bankietową?
Odcinki
- Odcinek 12, Sezon 24, Wrocław
Liczący ponad 600 tysięcy mieszkańców Wrocław, turystów i miłośników historii przyciąga głównie ścisłym centrum. W pewnym oddaleniu od historycznego rynku Beata realizuje swój American Dream, prowadząc lokal o takiej właśnie nazwie. Amerykańska restauracja od dziewięciu lat serwuje gościom steki, burgery i naleśniki, ale w ostatnim czasie klientów znacząco ubyło. Od pandemii obroty spadły dramatycznie, a właścicielka postanowiła ratować się przed upadkiem, zaciągając kredyt. Niestety pożyczone z banku pieniądze szybko topnieją, bo właścicielka nadal co miesiąc dokłada do interesu. Coraz bardziej zestresowanej mamie pomagają dzieci, dwudziestoletnia Paulina i osiemnastoletni Szymon. Choć w rodzinie siła, to nie przekłada się ona na sukces. Wierząc w cudowne moce Magdy Gessler, pani Beata zaprosiła do siebie „Kuchenne rewolucje”. A że znana restauratorka lubi pomagać w realizacji nie tylko amerykańskich marzeń, i tym razem zdecydowała się pomóc.
- Odcinek 11. Sezon 24, Czeladź
Czeladź to sąsiadujące z Katowicami i Sosnowcem miasto Zagłębia Dąbrowskiego. Dziś mieszka tu ponad 30 tysięcy osób, a wśród nich małżonkowie Małgorzata i Marek, właściciele restauracji Dobre Jadło. Na co dzień lokalem zarządza Marek. Małgosia mieszka i prowadzi drugi niegastronomiczny biznes w Opolu. Bycie właścicielką restauracji i żoną na odległość męczy ją i frustruje. Tym bardziej, że z zysków opolskiej firmy co miesiąc dopłaca ponad trzy tysiące do Dobrego Jadła. Lokal przynosi spore straty, co ma fatalny wpływ na relacje coraz częściej kłócących się małżonków. W końcu oboje zdecydowali się poprosić o pomoc Magdę Gessler. Ale jak znana restauratorka ma tu trafić, skoro Marek zasłonił szyld własnej restauracji wielkim banerem reklamującym salę bankietową?