Kuchenne Rewolucje: Kucharz ambitny, ale lubi przesolić

Kuchenne Rewolucje: Kucharz ambitny, ale lubi przesolić

Magda Gessler przyjechała do Kamionek sprawdzić, dlaczego Frytel Smaków świeci pustkami. W pierwszej kolejności rzuca się w oczy napis-motto, który zdobi ścianę. Sugeruje, że jednym z elementów sukcesu jest poświęcenie. Czy na pewno? Magda Gessler jest ciekawa, jak smakuje kuchnia, w tym pełnym poświęcenia miejscu. Z Poznania do Kamionek jest ledwie krok. Te drugie właściwie graniczą z przedmieściami stolicy Wielkopolski. Restaurację Fyrtel Smaków w Kamionkach od niedawna prowadzi małżeństwo – Robert i Daria. Zawodowym mottem Roberta jest: robić wszystko z pasją i poświęceniem. A poświęcenie właścicieli jest tak wielkie, że z restauracji niemal nie wychodzą. Ambitny Robert serwuje gościom wyszukane dania kuchni światowej. Ci jednak nie doceniają kawioru i omijają lokal szerokim łukiem. Na ratunek upadającemu biznesowi gastronomicznemu ruszyła rodzina Darii – mama Wiola i siostra Milena. Niestety wysiłek całej rodziny ciągle idzie na marne, lokal wciąż świeci pustkami, a długi rosną. Perfekcjonista Robert postanowił poprosić o pomoc perfekcyjną restauratorkę. Czy Magda Gessler i tym razem wymyśli przepis na sukces?

Pozostałe wiadomości