Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wraca do Koronkowej Roboty. "Jak ludzie widzą taką cenę, to im włosy dęba stają!"

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wraca do Koronkowej Roboty. "Jak ludzie widzą taką cenę, to im włosy dęba stają!"
Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wraca do Koronkowej Roboty. "Jak ludzie widzą taką cenę, to im włosy dęba stają!"

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wraca do Koronkowej Roboty. "Jak ludzie widzą taką cenę, to im włosy dęba stają!"

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Czas na wielki sprawdzian Koronkowej Roboty! Po kilku tygodniach Magda Gessler sprawdza, co słychać u Wiktora. I chociaż jedzeniem można się zachwycać, to ceny pozostawiają wiele do życzenia...

Leżący nad Wisłą Płock to miasto ponad stutysięczne i ciekawie zapisane w historii Mazowsza i Polski. Nieco z dala od centrum miasta, ukraińską restaurację o zagadkowo brzmiącej nazwie „Sho sho”, założyło młode małżeństwo, Natalia i Wiktor. Oboje są w Polsce już od kilku lat, dlatego stęsknieni za ojczystymi smakami, których daremnie szukali w innych ukraińskich lokalach, postanowili zaryzykować i otworzyć swoją pierwszą restaurację. Od niedawna Wiktor z zarządzaniem lokalem musi radzić sobie sam. Natalia, świeżo upieczona mama, rzadko się angażuje w sprawy restauracji, koncentrując się na opiece nad malutką córeczką. Na szczęście młody szef nie został zupełnie sam. Może liczyć na Marinę, pewną siebie i samodzielną kucharkę z 17-letnim doświadczeniem. Niestety, mimo wiedzy Mariny i dobrych chęci Wiktora, w „Sho Sho” gości brak, a początkujący restaurator pozbywa się ostatnich oszczędności, żeby utrzymać swoje marzenie. Brak doświadczenia szefa, nieznajomość polskiego rynku czy też jakość jedzenia - przyczynę niepowodzeń płockiego lokalu znajdzie z pewnością Magda Gessler.
Czas na wielki sprawdzian Koronkowej Roboty! Po kilku tygodniach Magda Gessler sprawdza, co słychać u Wiktora. I chociaż jedzeniem można się zachwycać, to ceny pozostawiają wiele do życzenia...

Leżący nad Wisłą Płock to miasto ponad stutysięczne i ciekawie zapisane w historii Mazowsza i Polski. Nieco z dala od centrum miasta, ukraińską restaurację o zagadkowo brzmiącej nazwie „Sho sho”, założyło młode małżeństwo, Natalia i Wiktor. Oboje są w Polsce już od kilku lat, dlatego stęsknieni za ojczystymi smakami, których daremnie szukali w innych ukraińskich lokalach, postanowili zaryzykować i otworzyć swoją pierwszą restaurację. Od niedawna Wiktor z zarządzaniem lokalem musi radzić sobie sam. Natalia, świeżo upieczona mama, rzadko się angażuje w sprawy restauracji, koncentrując się na opiece nad malutką córeczką. Na szczęście młody szef nie został zupełnie sam. Może liczyć na Marinę, pewną siebie i samodzielną kucharkę z 17-letnim doświadczeniem. Niestety, mimo wiedzy Mariny i dobrych chęci Wiktora, w „Sho Sho” gości brak, a początkujący restaurator pozbywa się ostatnich oszczędności, żeby utrzymać swoje marzenie. Brak doświadczenia szefa, nieznajomość polskiego rynku czy też jakość jedzenia - przyczynę niepowodzeń płockiego lokalu znajdzie z pewnością Magda Gessler.

Odcinki