Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar. Co z tego, że dania są pyszne, skoro ceny z kosmosu?

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar. Co z tego, że dania są pyszne, skoro ceny z kosmosu?
Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar. Co z tego, że dania są pyszne, skoro ceny z kosmosu?

Kuchenne Rewolucje: Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar. Co z tego, że dania są pyszne, skoro ceny z kosmosu?

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar i może śmiało pochwalić wszystkie potrawy. Szkoda jednak, że Beata postanowiła od razu podnieść ceny i z tego powodu restauracja nadal nie jest oblegana przez klientów.

Liczący ponad 600 tysięcy mieszkańców Wrocław, turystów i miłośników historii przyciąga głównie ścisłym centrum. W pewnym oddaleniu od historycznego rynku Beata realizuje swój American Dream, prowadząc lokal o takiej właśnie nazwie. Amerykańska restauracja od dziewięciu lat serwuje gościom steki, burgery i naleśniki, ale w ostatnim czasie klientów znacząco ubyło. Od pandemii obroty spadły dramatycznie, a właścicielka postanowiła ratować się przed upadkiem, zaciągając kredyt. Niestety pożyczone z banku pieniądze szybko topnieją, bo właścicielka nadal co miesiąc dokłada do interesu. Coraz bardziej zestresowanej mamie pomagają dzieci, dwudziestoletnia Paulina i osiemnastoletni Szymon. Choć w rodzinie siła, to nie przekłada się ona na sukces. Wierząc w cudowne moce Magdy Gessler, pani Beata zaprosiła do siebie „Kuchenne rewolucje”. A że znana restauratorka lubi pomagać w realizacji nie tylko amerykańskich marzeń, i tym razem zdecydowała się pomóc.
Magda Gessler wróciła do Queens Street Bar i może śmiało pochwalić wszystkie potrawy. Szkoda jednak, że Beata postanowiła od razu podnieść ceny i z tego powodu restauracja nadal nie jest oblegana przez klientów.

Liczący ponad 600 tysięcy mieszkańców Wrocław, turystów i miłośników historii przyciąga głównie ścisłym centrum. W pewnym oddaleniu od historycznego rynku Beata realizuje swój American Dream, prowadząc lokal o takiej właśnie nazwie. Amerykańska restauracja od dziewięciu lat serwuje gościom steki, burgery i naleśniki, ale w ostatnim czasie klientów znacząco ubyło. Od pandemii obroty spadły dramatycznie, a właścicielka postanowiła ratować się przed upadkiem, zaciągając kredyt. Niestety pożyczone z banku pieniądze szybko topnieją, bo właścicielka nadal co miesiąc dokłada do interesu. Coraz bardziej zestresowanej mamie pomagają dzieci, dwudziestoletnia Paulina i osiemnastoletni Szymon. Choć w rodzinie siła, to nie przekłada się ona na sukces. Wierząc w cudowne moce Magdy Gessler, pani Beata zaprosiła do siebie „Kuchenne rewolucje”. A że znana restauratorka lubi pomagać w realizacji nie tylko amerykańskich marzeń, i tym razem zdecydowała się pomóc.

Odcinki