Wideo

Kuchenne Rewolucje: Minęły cztery tygodnie od rewolucji i... jest nieźle
Kuchenne Rewolucje: Minęły cztery tygodnie od rewolucji i... jest nieźle

Kuchenne Rewolucje: Minęły cztery tygodnie od rewolucji i... jest nieźle

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Od Kuchennych Rewolucji minęły cztery tygodnie. Magda Gessler wróciła do Czeladzi sprawdzić, czy kuchnia nadal jest tak dobra, jak kilka tygodni temu. Okazuje się, że potrawy smakują inaczej. Śledź jest niezły, ale nie idealny, zupa jest zdecydowanie za ostra. Gulasz smakuje świetnie, niestety nie wygląda najlepiej. Właścicieli czeka jeszcze sporo pracy, ale rewolucję można zaliczyć do udanych!
_________________________
Czeladź to sąsiadujące z Katowicami i Sosnowcem miasto Zagłębia Dąbrowskiego. Dziś mieszka tu ponad 30 tysięcy osób, a wśród nich małżonkowie Małgorzata i Marek, właściciele restauracji Dobre Jadło. Na co dzień lokalem zarządza Marek. Małgosia mieszka i prowadzi drugi niegastronomiczny biznes w Opolu. Bycie właścicielką restauracji i żoną na odległość męczy ją i frustruje. Tym bardziej, że z zysków opolskiej firmy co miesiąc dopłaca ponad trzy tysiące do Dobrego Jadła. Lokal przynosi spore straty, co ma fatalny wpływ na relacje coraz częściej kłócących się małżonków. W końcu oboje zdecydowali się poprosić o pomoc Magdę Gessler. Ale jak znana restauratorka ma tu trafić, skoro Marek zasłonił szyld własnej restauracji wielkim banerem reklamującym salę bankietową?
Od Kuchennych Rewolucji minęły cztery tygodnie. Magda Gessler wróciła do Czeladzi sprawdzić, czy kuchnia nadal jest tak dobra, jak kilka tygodni temu. Okazuje się, że potrawy smakują inaczej. Śledź jest niezły, ale nie idealny, zupa jest zdecydowanie za ostra. Gulasz smakuje świetnie, niestety nie wygląda najlepiej. Właścicieli czeka jeszcze sporo pracy, ale rewolucję można zaliczyć do udanych!
_________________________
Czeladź to sąsiadujące z Katowicami i Sosnowcem miasto Zagłębia Dąbrowskiego. Dziś mieszka tu ponad 30 tysięcy osób, a wśród nich małżonkowie Małgorzata i Marek, właściciele restauracji Dobre Jadło. Na co dzień lokalem zarządza Marek. Małgosia mieszka i prowadzi drugi niegastronomiczny biznes w Opolu. Bycie właścicielką restauracji i żoną na odległość męczy ją i frustruje. Tym bardziej, że z zysków opolskiej firmy co miesiąc dopłaca ponad trzy tysiące do Dobrego Jadła. Lokal przynosi spore straty, co ma fatalny wpływ na relacje coraz częściej kłócących się małżonków. W końcu oboje zdecydowali się poprosić o pomoc Magdę Gessler. Ale jak znana restauratorka ma tu trafić, skoro Marek zasłonił szyld własnej restauracji wielkim banerem reklamującym salę bankietową?

Odcinki

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.