Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Frytel Smaków świeci pustkami. Wina miejsca, menu czy kucharza?

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Frytel Smaków świeci pustkami. Wina miejsca, menu czy kucharza?

Robert i Daria zaczynali swoją przygodę z gastronomią w Poznaniu. Po pięciu latach zmienili lokalizację na Kamionki - miejscowość pod Poznaniem. Robert jest niezwykle ambitnym kucharzem. Lubi wszystko robić osobiście i z największą starannością. Niestety, jego perfekcja sprawia, że nie potrafi nikomu zaufać. Z Poznania do Kamionek jest ledwie krok. Te drugie właściwie graniczą z przedmieściami stolicy Wielkopolski. Restaurację Fyrtel Smaków w Kamionkach od niedawna prowadzi małżeństwo – Robert i Daria. Zawodowym mottem Roberta jest: robić wszystko z pasją i poświęceniem. A poświęcenie właścicieli jest tak wielkie, że z restauracji niemal nie wychodzą. Ambitny Robert serwuje gościom wyszukane dania kuchni światowej. Ci jednak nie doceniają kawioru i omijają lokal szerokim łukiem. Na ratunek upadającemu biznesowi gastronomicznemu ruszyła rodzina Darii – mama Wiola i siostra Milena. Niestety wysiłek całej rodziny ciągle idzie na marne, lokal wciąż świeci pustkami, a długi rosną. Perfekcjonista Robert postanowił poprosić o pomoc perfekcyjną restauratorkę. Czy Magda Gessler i tym razem wymyśli przepis na sukces?

Pozostałe wiadomości