Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Skład tego "boczku" to niekończąca się wyliczanka!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Skład tego "boczku" to niekończąca się wyliczanka!
Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Skład tego "boczku" to niekończąca się wyliczanka!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Skład tego "boczku" to niekończąca się wyliczanka!

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Carbonara ze śmietaną to już dla Magdy Gessler zgroza. Ale carbonara z malowanym, sztucznym boczkiem, to skandal!
Nic dziwnego, że czytanie składu tego "boczku" zawstydza właścicieli...

Zambrów to miejscowość położona w województwie podlaskim przy ruchliwej drodze łączącej Białystok z Warszawą. W centrum dwudziestotysięcznego miasta leży atrakcyjny zalew, a nieco na uboczu restauracja „Mąka i Magia”. Jej specjalnością jest pizza, a właścicielem doświadczony ponoć w branży Sylwester. Z gastronomią ma już do czynienia ponad jedenaście lat, wcześniej prowadził drink bar, potem kebab. W końcu zamarzył o własnej i to włoskiej restauracji. Do realizacji planów postanowił podejść metodycznie. Razem z narzeczoną wybrał się w dziesięciodniową podróż do Włoch i tam skupił się na degustowaniu włoskich specjałów. Wrócił przekonany o tym, że o kuchni włoskiej wie niemal wszystko. W swój lokal zainwestował kilkaset tysięcy złotych i swoją kulinarną pasję. Niestety „Mąka i Magia” nie oczarowała gości. Czyżby gastronomiczne doświadczenie Sylwestra i jego wielkie włoskie wakacje nie wystarczyły do tego, by osiągnąć sukces? Zweryfikuje to Magda Gessler!
Carbonara ze śmietaną to już dla Magdy Gessler zgroza. Ale carbonara z malowanym, sztucznym boczkiem, to skandal!
Nic dziwnego, że czytanie składu tego "boczku" zawstydza właścicieli...

Zambrów to miejscowość położona w województwie podlaskim przy ruchliwej drodze łączącej Białystok z Warszawą. W centrum dwudziestotysięcznego miasta leży atrakcyjny zalew, a nieco na uboczu restauracja „Mąka i Magia”. Jej specjalnością jest pizza, a właścicielem doświadczony ponoć w branży Sylwester. Z gastronomią ma już do czynienia ponad jedenaście lat, wcześniej prowadził drink bar, potem kebab. W końcu zamarzył o własnej i to włoskiej restauracji. Do realizacji planów postanowił podejść metodycznie. Razem z narzeczoną wybrał się w dziesięciodniową podróż do Włoch i tam skupił się na degustowaniu włoskich specjałów. Wrócił przekonany o tym, że o kuchni włoskiej wie niemal wszystko. W swój lokal zainwestował kilkaset tysięcy złotych i swoją kulinarną pasję. Niestety „Mąka i Magia” nie oczarowała gości. Czyżby gastronomiczne doświadczenie Sylwestra i jego wielkie włoskie wakacje nie wystarczyły do tego, by osiągnąć sukces? Zweryfikuje to Magda Gessler!

Odcinki