Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Surowy kurczak i najgorszy syf!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Surowy kurczak i najgorszy syf!
Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Surowy kurczak i najgorszy syf!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: Surowy kurczak i najgorszy syf!

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Ekipa "Barki" w Pile stara się jak może, ale marne produkty i brak podstawowej wiedzy w połączeniu ze stresem działają na niekorzyść. Czy Magda Gessler w ogóle będzie mogła coś zjeść?!

Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto na północy Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?
Ekipa "Barki" w Pile stara się jak może, ale marne produkty i brak podstawowej wiedzy w połączeniu ze stresem działają na niekorzyść. Czy Magda Gessler w ogóle będzie mogła coś zjeść?!

Piła to siedemdziesięciotysięczne miasto na północy Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka z restauracją o takiej właśnie nazwie na pokładzie. Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało mieszkańcom Piły. Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie Barka powoli idzie na dno. Mimo braku gości załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka. Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?

Odcinki