Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: To jest perfekcyjny burger, więc skąd taka klapa?!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: To jest perfekcyjny burger, więc skąd taka klapa?!
Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: To jest perfekcyjny burger, więc skąd taka klapa?!

Kuchenne Rewolucje PRZED EMISJĄ W TV: To jest perfekcyjny burger, więc skąd taka klapa?!

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Degustacja w Czterech Smakach zaskakuje Magdę Gessler. Burger jest idealny i bardzo pyszny... Skoro tak, to dlaczego restauracja świeci pustkami, a właściciele mają długi?!

Libiąż to niespełna dwudziestotysięczne miasto w zachodniej części województwa małopolskiego. Bliżej jednak jest stąd do Katowic niż do Krakowa. W mieście od ponad stu lat działa kopalnia węgla kamiennego. Położoną przy ruchliwej ulicy restaurację Cztery Smaki prowadzi małżeństwo Klaudia i Michał. Przez wiele lat ciężko pracowali w Anglii, odkładając każdy grosz na spełnienie marzenia o własnej restauracji. W końcu w swój lokal włożyli sto osiemdziesiąt tysięcy złotych, ale zamiast gości odwiedziła ich pandemia i epidemiczne obostrzenia. Tymczasem para spodziewa się pierwszego dziecka i zamiast radosnego oczekiwania towarzyszy im brak poczucia bezpieczeństwa i lęk o przyszłość. Przyszli rodzice zaczynają nawet myśleć o zamknięciu interesu. Zanim jednak to zrobią, postanowili sięgnąć po ostatnią deskę ratunku i zwrócili się o pomoc do Magdy Gessler. Czy uda się jej i tym razem przeprowadzić udaną rewolucję w restauracji i w życiu bohaterów?
Degustacja w Czterech Smakach zaskakuje Magdę Gessler. Burger jest idealny i bardzo pyszny... Skoro tak, to dlaczego restauracja świeci pustkami, a właściciele mają długi?!

Libiąż to niespełna dwudziestotysięczne miasto w zachodniej części województwa małopolskiego. Bliżej jednak jest stąd do Katowic niż do Krakowa. W mieście od ponad stu lat działa kopalnia węgla kamiennego. Położoną przy ruchliwej ulicy restaurację Cztery Smaki prowadzi małżeństwo Klaudia i Michał. Przez wiele lat ciężko pracowali w Anglii, odkładając każdy grosz na spełnienie marzenia o własnej restauracji. W końcu w swój lokal włożyli sto osiemdziesiąt tysięcy złotych, ale zamiast gości odwiedziła ich pandemia i epidemiczne obostrzenia. Tymczasem para spodziewa się pierwszego dziecka i zamiast radosnego oczekiwania towarzyszy im brak poczucia bezpieczeństwa i lęk o przyszłość. Przyszli rodzice zaczynają nawet myśleć o zamknięciu interesu. Zanim jednak to zrobią, postanowili sięgnąć po ostatnią deskę ratunku i zwrócili się o pomoc do Magdy Gessler. Czy uda się jej i tym razem przeprowadzić udaną rewolucję w restauracji i w życiu bohaterów?

Odcinki