Wideo

Powrót do listy

Kuchenne Rewolucje: Ta restauracja radzi sobie świetnie po rewolucji. Beata w końcu czuje, że to się uda!

Kuchenne Rewolucje: Ta restauracja radzi sobie świetnie po rewolucji. Beata w końcu czuje, że to się uda!
Kuchenne Rewolucje: Ta restauracja radzi sobie świetnie po rewolucji. Beata w końcu czuje, że to się uda!

Kuchenne Rewolucje: Ta restauracja radzi sobie świetnie po rewolucji. Beata w końcu czuje, że to się uda!

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Przystanek Wrocek to restauracja, która już od 6 lat radzi sobie świetnie dzięki zmianom wprowadzonym przez Magdę Gessler. Beata z American Dream w końcu widzi, że rewolucja naprawdę może pomóc!

Liczący ponad 600 tysięcy mieszkańców Wrocław, turystów i miłośników historii przyciąga głównie ścisłym centrum. W pewnym oddaleniu od historycznego rynku Beata realizuje swój American Dream, prowadząc lokal o takiej właśnie nazwie. Amerykańska restauracja od dziewięciu lat serwuje gościom steki, burgery i naleśniki, ale w ostatnim czasie klientów znacząco ubyło. Od pandemii obroty spadły dramatycznie, a właścicielka postanowiła ratować się przed upadkiem, zaciągając kredyt. Niestety pożyczone z banku pieniądze szybko topnieją, bo właścicielka nadal co miesiąc dokłada do interesu. Coraz bardziej zestresowanej mamie pomagają dzieci, dwudziestoletnia Paulina i osiemnastoletni Szymon. Choć w rodzinie siła, to nie przekłada się ona na sukces. Wierząc w cudowne moce Magdy Gessler, pani Beata zaprosiła do siebie „Kuchenne rewolucje”. A że znana restauratorka lubi pomagać w realizacji nie tylko amerykańskich marzeń, i tym razem zdecydowała się pomóc.
Przystanek Wrocek to restauracja, która już od 6 lat radzi sobie świetnie dzięki zmianom wprowadzonym przez Magdę Gessler. Beata z American Dream w końcu widzi, że rewolucja naprawdę może pomóc!

Liczący ponad 600 tysięcy mieszkańców Wrocław, turystów i miłośników historii przyciąga głównie ścisłym centrum. W pewnym oddaleniu od historycznego rynku Beata realizuje swój American Dream, prowadząc lokal o takiej właśnie nazwie. Amerykańska restauracja od dziewięciu lat serwuje gościom steki, burgery i naleśniki, ale w ostatnim czasie klientów znacząco ubyło. Od pandemii obroty spadły dramatycznie, a właścicielka postanowiła ratować się przed upadkiem, zaciągając kredyt. Niestety pożyczone z banku pieniądze szybko topnieją, bo właścicielka nadal co miesiąc dokłada do interesu. Coraz bardziej zestresowanej mamie pomagają dzieci, dwudziestoletnia Paulina i osiemnastoletni Szymon. Choć w rodzinie siła, to nie przekłada się ona na sukces. Wierząc w cudowne moce Magdy Gessler, pani Beata zaprosiła do siebie „Kuchenne rewolucje”. A że znana restauratorka lubi pomagać w realizacji nie tylko amerykańskich marzeń, i tym razem zdecydowała się pomóc.

Odcinki