Kuchenne Rewolucje: Ten pstrąg sięgnął dna! "Pstrąg pachnie mułem"

Kuchenne Rewolucje: Ten pstrąg sięgnął dna! "Pstrąg pachnie mułem"

Magda Gessler spróbowała już tatara. Teraz czas na rosół, który smakuje... detergentem. Placki z cukinii i marchewki okazują się naprawdę smaczne, w przeciwieństwie do sosu. Jako ostatnie danie na stole pojawia się pstrąg. Niestety, ryba jest kiepskiej jakości i smakuje mułem. _____________________________________________________________________________________________________________________ Położone nad Wisłą pięćdziesięciotysięczne Puławy znane są przede wszystkim z Pałacu Czartoryskich i otaczającego go pięknego parku. Nieco dalej od siedziby pierwszego polskiego Muzeum Narodowego, a za to bliżej centrum miasta, restaurację Cudnie prowadzą zakochani w sobie od pięciu lat dwudziestodwuletnia Karolina i rok od niej starszy Damian. Żeby otworzyć własny lokal, młodzi wzięli 110 tysięcy złotych kredytu. Niestety restauracja świeci pustkami, dziennie odwiedza ją średnio pięciu gości. Parze pomaga mama Damiana Aneta, ale i tak co miesiąc trzeba dopłacać do biznesu dwadzieścia tysięcy. Przez kłopoty finansowe i stres zakochani zaczęli się ze sobą kłócić. Przerażeni wizją krachu i restauracji i związku, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Czy znanej restauratorce uda się ocalić ich miłość i gastronomiczny biznes? Oglądajcie Kuchenne Rewolucje w czwartek o 21:35!

Pozostałe wiadomości