Wideo

Powrót do listy

Kuchenne rewolucje: W kuchni czysto, zatem w czym problem?

Kuchenne rewolucje: W kuchni czysto, zatem w czym problem?
Kuchenne rewolucje: W kuchni czysto, zatem w czym problem?

Kuchenne rewolucje: W kuchni czysto, zatem w czym problem?

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Bardzo czysta kuchnia, młoda załoga, które chce się uczyć. Zatem w czym tkwił problem w gdańskiej restauracji "Pod Przykryfką"? Magda Gessler podstawowy problem zobaczyła w zarządzaniu produktami. Ugotowane wcześniej ziemniaki i makaron to oczywisty skandal. "Makaron gotujemy w chwili, gdy zamówi go klient" - podsumuje to restauratorka.

Zobacz fragment 12. odcinka "Kuchennych rewolucji" prosto z Gdańska.
Bardzo czysta kuchnia, młoda załoga, które chce się uczyć. Zatem w czym tkwił problem w gdańskiej restauracji "Pod Przykryfką"? Magda Gessler podstawowy problem zobaczyła w zarządzaniu produktami. Ugotowane wcześniej ziemniaki i makaron to oczywisty skandal. "Makaron gotujemy w chwili, gdy zamówi go klient" - podsumuje to restauratorka.

Zobacz fragment 12. odcinka "Kuchennych rewolucji" prosto z Gdańska.

Odcinki