Wideo

powrót do listy

Kuchenne rewolucje: "Wygląda, jakby ktoś napuścił świeżej krwi do żurku" - PRZED EMISJĄ W TV

Kuchenne rewolucje: "Wygląda, jakby ktoś napuścił świeżej krwi do żurku" - PRZED EMISJĄ W TV
Kuchenne rewolucje: "Wygląda, jakby ktoś napuścił świeżej krwi do żurku" - PRZED EMISJĄ W TV

Kuchenne rewolucje: "Wygląda, jakby ktoś napuścił świeżej krwi do żurku" - PRZED EMISJĄ W TV

Wideo

Opis

Odcinki


Opis

Kilka lat temu dwójka dobrych przyjaciół otworzyła restaurację w Gdańsku na terenie zrewitalizowanych koszar. Do wejścia w spółkę zaprosili Zbyszka, który był pod wrażeniem jedzenia podawanego w lokalu. Mężczyzna zainwestował w miejsce sporo pieniędzy, licząc na zyski w przyszłości. Szybko okazało się, że nie była to dobra inwestycja. Wspólnicy Zbyszka wycofali się, a mężczyzna z prowadzeniem restauracji został zupełnie sam. Aby wyprowadzić lokal na prostą, postanowił stworzyć restaurację na najwyższym poziomie o oryginalnej nazwie „Pod przykryfką”.

PREMIERA odcinka już 16 maja o 21:30, oczywiście na antenie TVN.
Kilka lat temu dwójka dobrych przyjaciół otworzyła restaurację w Gdańsku na terenie zrewitalizowanych koszar. Do wejścia w spółkę zaprosili Zbyszka, który był pod wrażeniem jedzenia podawanego w lokalu. Mężczyzna zainwestował w miejsce sporo pieniędzy, licząc na zyski w przyszłości. Szybko okazało się, że nie była to dobra inwestycja. Wspólnicy Zbyszka wycofali się, a mężczyzna z prowadzeniem restauracji został zupełnie sam. Aby wyprowadzić lokal na prostą, postanowił stworzyć restaurację na najwyższym poziomie o oryginalnej nazwie „Pod przykryfką”.

PREMIERA odcinka już 16 maja o 21:30, oczywiście na antenie TVN.

Odcinki