Wideo

Nowa nazwa i nowa energia w restauracji: "DZIK DZIK DZIK"
Wideo
Opis
Odcinki

Wielkie sprzątanie w restauracji WIELKOPOLANKA!

W pizzy zabrakło sera....

Jakie jest ulubione danie Magdy Gessler? Sprawdź!

To będzie bardzo ekscytujący odcinek prosto z Barlinka! Zobaczcie zwiastun!

Kuchenne rewolucje przed emisją w TV: Problemy z alkoholem i właścicielka z zagrożeniem życia! Magda Gessler przybywa na ratunek do Barlinka

Kuchenne Rewolucje: Nowy sezon w TVN już 18. lutego!
Opis
Kuchenne rewolucje w każdy czwartek o 21:30 i na Player.pl
ZAPRASZAMY :)
Kuchenne rewolucje w każdy czwartek o 21:30 i na Player.pl
ZAPRASZAMY :)
Odcinki
- Odcinek 10. Sezon 22. Libiąż, "Cztery smaki"
Libiąż to niespełna dwudziestotysięczne miasto w zachodniej części województwa małopolskiego. Bliżej jednak jest stąd do Katowic niż do Krakowa. W mieście od ponad stu lat działa kopalnia węgla kamiennego. Położoną przy ruchliwej ulicy restaurację Cztery Smaki prowadzi małżeństwo Klaudia i Michał. Przez wiele lat ciężko pracowali w Anglii, odkładając każdy grosz na spełnienie marzenia o własnej restauracji. W końcu w swój lokal włożyli sto osiemdziesiąt tysięcy złotych, ale zamiast gości odwiedziła ich pandemia i epidemiczne obostrzenia. Tymczasem para spodziewa się pierwszego dziecka i zamiast radosnego oczekiwania towarzyszy im brak poczucia bezpieczeństwa i lęk o przyszłość. Przyszli rodzice zaczynają nawet myśleć o zamknięciu interesu. Zanim jednak to zrobią, postanowili sięgnąć po ostatnią deskę ratunku i zwrócili się o pomoc do Magdy Gessler. Czy uda się jej i tym razem przeprowadzić udaną rewolucję w restauracji i w życiu bohaterów?
- Odcinek 9. Sezon 22. Łódź, "Palce Lizać"
Pierogarnia „Palce lizać” w Łodzi miała przyciągać polską kuchnią mieszkańców i turystów. Dla 53-letniej właścicielki lokal jest wszystkim – spełnieniem marzeń, misją i niemal domem. Pani Beata nie ma bowiem rodziny i - jak sama mówi - restauracja jest największą miłością jej życia i to jej poświęca cały swój czas. Nic więc dziwnego, że z takim podejściem swoich pracowników traktuje jak rodzinę. Tyle że pracownicy nie bardzo chcą, by im matkować. Załoga czuje się przytłoczona przez nadopiekuńczą i wszechobecną szefową. Ale czy to właśnie dziwna atmosfera w pierogarni odstrasza klientów?